Welkom op de bestelpagina voor Gemeente Leiden

Via deze pagina kunnen de glazen van GreenCups besteld worden voor de horecaondernemers, cateraars, studentenverenigingen en andere organisatoren van evenementen. Door de samenwerking met Gemeente Leiden hanteren we speciale tarieven voor stadsbrede evenementen en niet stadsbrede evenementen. Na de aankondiging dat bestellingen voor stadsbrede evenementen geopend zijn, worden onze productopties en tarieven automatisch aangepast. De aangepaste selectie is dan direct zichtbaar. Buiten stadsbrede evenementen om, wordt het standaard assortiment weergegeven.

Gemeente Leiden hanteert samen met GreenCups haar eigen Algemene voorwaarden, wanneer je akkoord gaat met de voorwaarden van GreenCups ga je automatisch akkoord met de opgestelde voorwaarden voor de Gemeente Leiden. Je kan de voorwaarden terug vinden in het persoonlijke account.

Wie kan wat bestellen

Iedereen die een evenement in Leiden organiseert, klein of groot, kan op deze website GreenCups glazen bestellen. Je hebt hier keuze uit polycarbonaat of polypropyleen glazen met opdruk. Je kunt kiezen uit herbruikbare bekers van 0,15l tot en met 0,40l, Pitchers van 1,5l en een koffiebekers 0,20l als inhoudsmaat. Sommige herbruikbare glazen zijn standaard bedrukt met het GreenCups logo. De glazen en bekers worden ingezet middels het statiegeldsysteem. Alle herbruikbare bekers worden geleverd in duurzame verzegelde kunststof kisten.

Stadsbrede en niet stadsbrede evenementen

Stadsbrede evenementen

Tijdens stadsbrede evenementen in Leiden biedt GreenCups speciale tarieven. Deze tarieven zijn mogelijk doordat we meerdere locaties kunnen voorzien van herbruikbare bekers. Tijdens deze stadsbrede evenementen is de keuze uit het assortiment beperkt. Buiten deze evenementen om, is het volledige assortiment beschikbaar tegen reguliere prijzen.

De stadsbrede evenementen zijn:

  • Koningsnacht en Koningsdag*
  • De Lakenfeesten
  • Leids Ontzet

Niet stadsbrede evenementen
Voor niet stadsbrede evenementen maak je gebruik van een ander tarief dan de stadsbrede evenementen. Deze glazen zijn in te zetten voor evenementen die zelf zijn georganiseerd. Dit kan bijvoorbeeld een studentenweek zijn, een catering op locatie of een buurtfeest in de gemeente Leiden.

Jouw stad wordt zichtbaar schoner na evenementen.

*Let op: als gevolg van het niet tijdig plaatsen van je bestelling wordt er een extra tarief, het treuzeltarief, van 85 euro in rekening gebracht.