Welkom op de bestelpagina voor Gemeente Leiden

Via deze pagina kunnen de glazen van Greencups besteld worden voor de horecaondernemers, cateraars, studentenverenigingen en andere organisatoren van evenementen. Door de samenwerking met Gemeente Leiden hanteren we speciale tarieven voor stadsbrede evenementen en niet stadsbrede evenementen. Door te kiezen voor het type evenement kom je bij de juiste glazen uit.

Gemeente Leiden hanteert samen met Greencups haar eigen Algemene voorwaarden, wanneer je akkoord gaat met de voorwaarden van Greencups ga je automatisch akkoord met de opgestelde voorwaarden voor de Gemeente Leiden. Je vind de voorwaarden terug in het persoonlijke account maar je kunt ze hier ook nalezen.

Wie kan wat bestellen

Iedereen die een evenement in Leiden organiseert, klein of groot, kan op deze website Greencups glazen bestellen. Je hebt hier keuze uit polycarbonaat of polypropyleen glazen met opdruk. Je kunt kiezen uit 0,20l en 0,40l, Pitcher van 1,5l en een koffiebeker 0,20l als inhoudsmaat. Deze glazen zijn standaard bedrukt (behalve de pitcher en de koffiebeker) met het Greencups logo. De glazen en bekers kunnen ingezet worden middels het statiegeldsysteem. Alle glazen en bekers worden geleverd in duurzame verzegelde kunststof kisten.

Brede en niet brede stadsevenementen

Brede evenementen

Voor stadsbrede evenementen zijn er ook speciale prijzen, deze prijzen komen tot stand omdat op deze bijzondere dagen wij vaak met 1 levering de stad in komen en tegelijk iedereen kunnen voorzien van glazen. Je kunt de glazen bestellen door in het dropdown te kiezen voor de dag waar je de glazen voor wilt huren. De glazen zijn dan ook alleen beschikbaar in die speciale periode en kunnen niet op andere dagen worden besteld. Wil je op andere dagen bestellen dan maak je gebruik van de Niet stadbrede tarieven.

  • Koningsdag 27 april 2023 (bestellen gesloten)
  • De Lakenfeesten 23 t/m 25 juni 2023 (bestellen gesloten)
  • Leids Ontzet 2 – 3 oktober 2023 BESTELLEN OPEN
Bestellen Leids Ontzet

Niet brede evenementen
Voor ‘Niet brede stadsevenementen’ maak je gebruik van een ander tarief dan de stadsbrede evenementen. Deze glazen zijn in te zetten voor kleine evenementen die zelf zijn georganiseerd. Dit kan een studentenweek zijn of bijvoorbeeld een catering op locatie, een buurtfeest etc zolang je maar in de gemeente Leiden actief bent.

Deze glazen zijn alleen voor de horecagelegenheden uit jouw stad beschikbaar. Jouw stad wordt zichtbaar schoner na evenementen.

Bestel je reguliere glazen