Voor wie?

Greencups glazen zijn geschikt voor alle horecaondernemers, cateraars, studentenverenigingen en andere organisatoren van evenementen die zich ingeschreven hebben via de website van www.greencups.nl.

Horecaondernemers en evenementen organisatoren

Iedereen die een evenement organiseert, klein of groot, kan op deze website Greencups glazen bestellen. U heeft hier keuze uit polycarbonaat of polypropyleen glazen met opdruk. Daarnaast kunt u kiezen uit meerdere soorten inhoudsmaten, 0,15l, 0,20l, 0,25l en 0,40l. Deze glazen zijn standaard bedrukt met het Greencups logo en het statiegeldsysteem en worden geleverd in kisten.

Voor uw evenement kunt u Greencups glazen in zetten om afval te verminderen. Met het handige statiegeldsysteem en de toolkit, die u kunt downloaden, kunt u iedereen laten weten hoe het concept werkt. Aan het einde van het evenement zult u merken dat uw terrein schoner is en draagt u bij aan een duurzaam en veilig evenement. U kunt uw glazen online bestellen met uw persoonlijke account.

Gemeenten

Bent u een gemeente en u heeft besloten om uw horecagelegenheden en evenement organisatoren in uw plaats te voorzien van herbruikbare kunststof drinkglazen? Dan bent u bij Greencups op het juist adres. U ontwikkeld in samenwerking met Greencups uw glazen. Deze glazen kunnen vanaf de website in een beschermde omgeving van www.greencups.nl direct besteld worden. Deze glazen zijn alleen voor de horecagelegenheden uit uw stad beschikbaar. Uw stad wordt zichtbaar schoner na evenementen of ze nu grootschalig (door de hele stad) of kleinschalig (buurtfeest) worden georganiseerd.

Neem contact op

Organisaties en gemeenten die u al voor zijn gegaan:

  • Gemeente Amsterdam
  • Gemeente Leiden
  • Gemeente Haarlem
  • Open Air festival
  • Theaterfestival De Parade
  • Into the Great Wide Open
  • En vele anderen
Het concept