Wat is Greencups?

Greencups is de marktleider in het leveren van herbruikbare kunststof drinkbekers ook wel circulaire drinkbekers of eco-bekers genoemd. Met ons concept dragen wij bij aan duurzame en schone evenementen en festivals in Nederland en België. Dit doen wij door bekers te leveren gemaakt van onbreekbare kunststof materialen, te weten polycarbonaat of polypropyleen. Op deze Greencups zit een statiegeld waardoor er vrijwel geen bekers meer op de grond komen. Wij geloven dat de inzet van Greencups uw bezoeker blijer maakt en verhoogd gevoel van veiligheid geeft, doordat er minder afval op het terrein ligt en een duurzaam aspect krijgt. Daarnaast gaan de kosten omlaag voor het schoonmaken van het terrein.

Wat doen wij?

Wij verhuren ecobekers aan horecaondernemers, cateraars en organisatoren van evenementen en festivals. Deze bekers worden geleverd, opgehaald, gereinigd en opgeslagen door Greencups. Voor gemeenten en drankfabrikanten zijn wij de perfecte logistiek partner voor de distributie van eigen herbruikbare drinkbekers. Met ons online portaal worden alle bestellingen verwerkt en afgerekend.
In onze Groene Spoelfabriek te Lelystad staat de grootste en meest geavanceerde wasstraat van Europa. Hier kunnen meer dan 100.000 Greencups per dag gereinigd worden.

Kortom, Greencups biedt een fullservice totaalconcept waardoor gemakkelijk en flexibel herbruikbare kunststof drinkglazen kunnen worden ingezet. Afvalarme evenementen zijn ons doel. Enjoy Clean Events with Greencups!

Advies

Geen enkel evenement of festival is hetzelfde. Daarom is het soms noodzakelijk om je te voorzien van een goed advies zodat we op basis van het aantal bezoekers en dagen u de beste mogelijkheden kunnen aanbieden. Ons team is zeer gedreven en ervaren in deze branche. Een gratis promotie toolkit is tevens beschikbaar voor een optimale voorlichting aan uw personeel en bezoekers. Samen werken we aan een passende totaaloplossing voor afvalarme evenementen.

Neem contact op

Training

Ga je met Greencups glazen werken voor een groot evenement of festival en wil je graag jouw personeel een training laten volgen over hoe om te gaan met de inzet van de statiegeldglazen dan kunnen wij je daarin ondersteunen.

Het Greencups team staat voor u klaar!

Neem contact op met ons via de chat, telefoon +31 (0)85 743 8500 of per mail, bij vragen en bestellingen.

Samen met u maken we de wereld weer een stukje schoner!