Welkom bij Greencups

Wat goed dat je de keuze hebt gemaakt om herbruikbare glazen in te gaan zetten tijdens jouw evenement. Samen werken we aan afvalvrije evenementen. 

Wil je meer informatie hoe je de glazen kunt inzetten tijdens jouw evenement met het optimale resultaat dan kun je onze gratis toolkit downloaden. Hier staan ook handige informatie op richting het personeel en voor de bezoeker. 

Glazen met logo Greencups

Kies je voor bedrukte Greencups glazen dan kies je voor een herkenbare glas of beker, met het logo van Greencups erop. In het assortiment zitten meerdere inhoudsmaten en hebben we 2 type materiaal gebruikt polycarbonaat en polypropyleen. Door gebruik te maken van een statiegeldsysteem komen de bekers terug naar de bar. 

Greencup
Bestel je Greencups!

Onbedrukte glazen

In de collectie onbedrukte glazen vind je onder andere luxe wijn-, en champagne glazen op een voet. Deze glazen zien er sjiek uit en zijn ook geschikt voor cocktails. Daarnaast hebben we ook bierpullen en speciaalbierglazen. De glazen hebben diverse inhoudsmaten en zijn gemaakt van polycarbonaat of tritan. Alle glazen in deze collectie hebben een glasheldere uitstraling.

Oktoberfest bierpullen
Bestel je Greencups!