Evenementen afvalvrij!

GreenCups is al sinds 2005 het fullservice concept voor afvalarme evenementen met de inzet van herbruikbare ecoglazen, ook wel hard plastic ecobekers of circulaire drinkbekers genoemd. Je huurt de GreenCups tegen lage kosten, waarbij de logistiek uit handen wordt genomen. Bestel de glazen eenvoudig online, de glazen worden vooraf geleverd en weer opgehaald na het evenement. Je hoeft zelf geen eigen glazen aan te schaffen, te vervoeren, te reinigen of op te slaan. Flexibel, snel en gemakkelijk.

registreer

Welke glazen en bekers kun je huren?

GreenCups levert diverse soorten glazen. We hebben de keuze uit bedrukte en onbedrukte glazen. Kies je voor bedrukte glazen dan staat het GreenCups logo op het glas. Dit is handig en herkenbaar als je wilt gaan werken met een goed statiegeldsysteem. Daarnaast hebben we ook een collectie met onbedrukte glazen. Deze glazen zijn wat exclusiever als bijvoorbeeld een wijnglas op voet, Belgisch bierglas of een bierpul. We hebben ook koffiebekers, die breed inzetbaar zijn voor bijvoorbeeld warme dranken.

Bestel je glazen
Festival Greencup 25cl PP
Greencups_Koffie_MIX
Wine Greencup 15cl PC

Wie gebruiken GreenCups?

Horeca & evenementen ondernemers

Voor jouw evenement kun je GreenCups glazen inzetten om afval te verminderen en meer veiligheid te garanderen. Met het handige statiegeldsysteem en de toolkit leg je eenvoudig uit aan het personeel hoe de GreenCups werken. Daarnaast is het duidelijk hoe jouw gasten om moeten gaan met de GreenCups. Aan het einde van het evenement zal je merken dat het terrein schoner is en bijdraagt aan een duurzaam evenement. Glazen bestel je met jouw persoonlijke account direct via de website. Wil je meer informatie laat dan een bericht achter.

Meer informatie Contact opnemen

Gemeentes

Is in jouw gemeente besloten om de horecagelegenheden evenementen in de stad te voorzien van herbruikbare drinkglazen? Dan ben je bij GreenCups aan het juiste adres. Bij GreenCups bieden we je de mogelijkheid jouw eigen glazen te ontwikkelen. Desgewenst bedrukt met een voor de stad herkenbaar logo/karakter. De glazen kunnen vanaf deze website direct worden besteld door de ondernemers uit de stad. Hierdoor worden alle evenementen zichtbaar schoner en komt er een einde aan de enorme afvalberg van plastic wegwerpbekers.

Meer informatie Contact opnemen